طرز تهیه سیر ترشی فوری و حرفه ای + خواص سیر ترشی صفحه اصلی مقالات مقالات آشپزی طرز تهیه سیر ترشی فوری و حرفه ای + خواص سیر ترشی سیر ترشی یکی از ترشیهای پرطرفدار در بین ایرانیان بوده که در کنار غذاها بسیار دلچسب و لذیذ است. از نظر درمانی دارای ارزش و خواص بسیار بالایی است. ضد باکتری و میکروب بوده و از سکتههای قلبی جلوگیری میکند. برای ترشی درست کردن بهتر است از سیر تازه و جوان استفاده کنید تا مدت بیشتری بتوانید آن را نگهداری کنید. برای سیر ترشی حتماً باید از سیر خشک استفاده کنید. طرز تهیه این ترشی بسیار آسان است، اما جا افتادن آن به زمان زیادی احتیاج دارد پس باید کمی صبر داشته باشید. به همین دلیل ما امروز با آموزش سیر ترشی فوری در خدمتتون هستیم.ترشی سیر با اکثر غذاهای سنتی ما خوب میشود ولی ترکیب بعضی غذاها مثل لوبیاپلو، دمپختک، ماهی و میرزاقاسمی با آن بسیار لذتبخش خواهد بود. اگر نگران بوی بد سیر هستید میتوانید با جویدن کمی چای خشک آن را از بین ببرید در اینجا روش درست کردن سیر ترشی و طرز تهیه سیر ترشی فوری را بیان میکنیم تا بتوانید بهراحتی در منزل آن را درست کنید. خواص سیر تر