بامیه ارزش غذایی بالایی دارد و منبعی غنی از ویتامینها، مواد معدنی، ترکیبات آنتیاکسیدانی و فیبر است. بامیه گیاه سبز قد کشیده است و در محلهایی پرورش پیدا میکند که هوای گرم دارد، این ماده را برای پوست بیرونی آن برداشت میکنند و با این حال میتوان آن را بخار پز، سرخ کرده یا آب پز درست کرد یا خام مصرف کرد، بیشترین مصرف بامیه برای استفاده از آنها در سالادها و همچنین پخته آن در خورشت میباشد و ساقه آن نیز مصرف صنعتی دارد. از نظر طب سنتی طبع بامیه سرد و تر است و کمی شیرینی است، استفاده از آن برای کسانی که مزاج گرم دارند، بسیار خوب است، بامیه منبع غنی ویتامینهای مانند K, E, C, A, B و همچنین املاحی مانند کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و روی است، از آنجاییکه بامیه از خانواده سبزیجات است، حاوی مقدار زیادی فیبر از نوع مخاطی است، تمام قسمتهای بامیه قابل استفاده بوده و بهجز میوه که استفاده از آن مرسوم است، میتوان از برگهای آن در سالاد استفاده کرد. ======================== بلانچ کردن بامیه پاک کردن بامیه فریزر کردن بامیه بامیه خورشت بامیه خوراک بامیه خورشت با میه با گوشت خورشت بامیه بدون گوشت خ