مرينيت و مزه دار كردن مرغ شما می توانید به راحتی در منزل برای مهمانی طعم های مختلفی از جوجه را امتحان کنید و دیگر سراغ طعم های همیشگی و تکراری نروید. استفاده از ادویه جات یکی از سادهترین روشها برای مزه دار کردن سینه مرغ است می توانید از شب قبل جوجه ها را مزه دار کنید و در یخچال قرار دهید. این کار باعث می شود مزه ها به خورد هم برود و جوجه طعم فوق العاده ای به خورد بگیرد ——————————————————- جوجه كباب زعفرانى مرغ ١ كيلو گرم پياز ٢ عدد فلفل دلمه ١ عدد آبليمو ٦ قاشق غذاخورى ماست ٦ قاشق غذاخورى زعفران دمكرده ٤قاشق غذاخورى نمك ٤ قاشق چايخورى روغن مايع ٤ قاشق غذاخورى در صورت تهيه در ماهيتابه ٥٠ گرم كره ——————————————————- مرغ چيلى يا جوجه كباب چيلى مرغ ٥٠٠ گرم پودر زنجبيل ١ قاشق چايخورى فلفل سياه ٢ قاشق چايخورى پودر تخم گشنيز ١ قاشق چايخورى نمك سس باربيكيو يا سس چيلى يا سس تاى ١ قاشق غذاخورى روغن زيتون ٢ قاشق غذاخورى سس سويا يا سركه بالزاميك ١ قاشق غذاخورى ادويه چيلى چيلى ١ قاشق چايخورى پاپريكا ١ قاشق غذاخورى زيره سبز ١/٢ قاشق چايخورى پونه كوهى ١ قاشق غذاخورى فلفل قرمز ١/٢ قاشق چايخورى