آموزش خوراک تاس کباب اصیل ایرانی:روش پخت تاس کباب با مریم امیری تو این ویدیو طرز تهیه تاس کباب یک خوراک اصیل و قدیمی ایرانی را بهتون دادم.امیدوارم که درست کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید - مواد لازم : پیاز 3 عدد گوشت گوسفند 500 گرم سیب زمینی 500 گرم به 2 عدد هویج 2 عدد آلو 6 عدد فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری زردچوبه 1 قاشق چایخوری نمک 1/2 قاشق چایخوری گرد لیمو یا غوره 1 قاشق چایخوری زعفران 1 قاشق چایخوری آبلیمو 1 قاشق سوپخوری - لینک صفحه ی آموزشگاه عطرسیب در اینستاگرام - <a href=' '>00:40</a>انتخاب به مناسب تاس کباب <a href=' '>06:46</a>همه چیز راجع به انتخاب گوشت تاس کباب <a href=' '>09:16</a>چیدمان گوشت و سبزیجات تاس کباب <a href=' '>14:10</a>انتخاب قابلمه مناسب و زمان پخت تاس کباب - مفتخریم به اطلاع تون برسونیم که ما در آکادمی عطرسیب، برگزار کننده بهترین و حرفهای ترین دوره ها و ورکشاپ های تخصصی آشپزی و شیرینی پزی هستیم و تا به حال هزاران کارآموز زیر نظر اساتید حرفهای ما آموزش دیده و با اخذ مدرک سازمان فنی و حرفهای وارد بازار کار شدند. اگر شما نیز به این حرفه علاقمند هستید،