آموزش خوراک تاس کباب اصیل ایرانی:روش پخت تاس کباب با مریم امیری تو این ویدیو طرز تهیه تاس کباب یک خوراک اصیل و قدیمی ایرانی را بهتون دادم.امیدوارم که درست کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید - مواد لازم : پیاز 3 عدد گوشت گوسفند 500 گرم سیب زمینی 500 گرم به 2 عدد هویج 2 عدد آلو 6 عدد فلفل سیاه 1/4 قاشق چای‌خوری زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری نمک 1/2 قاشق چای‌خوری گرد لیمو یا غوره 1 قاشق چای‌خوری زعفران 1 قاشق چای‌خوری آبلیمو 1 قاشق سوپ‌خوری - لینک صفحه ی آموزشگاه عطرسیب در اینستاگرام - <a href=' '>00:40</a>انتخاب به مناسب تاس کباب <a href=' '>06:46</a>همه چیز راجع به انتخاب گوشت تاس کباب <a href=' '>09:16</a>چیدمان گوشت و سبزیجات تاس کباب <a href=' '>14:10</a>انتخاب قابلمه مناسب و زمان پخت تاس کباب - مفتخریم به اطلاع تون برسونیم که ما در آکادمی عطرسیب، برگزار کننده بهترین و حرفه‌ای ترین دوره ها و ورکشاپ های تخصصی آشپزی و شیرینی پزی هستیم و تا به حال هزاران کارآموز زیر نظر اساتید حرفه‌ای ما آموزش دیده و با اخذ مدرک سازمان فنی و حرفه‌ای وارد بازار کار شدند. اگر شما نیز به این حرفه علاقمند هستید،

ترفند آشپزی مریم امیری سنتی عطرسیب آموزش آشپزی

10 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 19:13