آموزش خوراک تاس کباب اصیل ایرانی:روش پخت تاس کباب با مریم امیری تو این ویدیو طرز تهیه تاس کباب یک خوراک اصیل و قدیمی ایرانی را بهتون دادم.امیدوارم که درست کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید - مواد لازم : پیاز ۳ عدد گوشت گوسفند ۵۰۰ گرم سیب زمینی ۵۰۰ گرم به ۲ عدد هویج ۲ عدد آلو ۶ عدد فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری زردچوبه ۱ قاشق چایخوری نمک ۱/۲ قاشق چایخوری گرد لیمو یا غوره ۱ قاشق چایخوری زعفران ۱ قاشق چایخوری آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری - لینک صفحه ی آموزشگاه عطرسیب در اینستاگرام - 00:40انتخاب به مناسب تاس کباب 06:46همه چیز راجع به انتخاب گوشت تاس کباب 09:16چیدمان گوشت و سبزیجات تاس کباب 14:10انتخاب قابلمه مناسب و زمان پخت تاس کباب - مفتخریم به اطلاع تون برسونیم که ما در آکادمی عطرسیب، برگزار کننده بهترین و حرفهای ترین دوره ها و ورکشاپ های تخصصی آشپزی و شیرینی پزی هستیم و تا به حال هزاران کارآموز زیر نظر اساتید حرفهای ما آموزش دیده و با اخذ مدرک سازمان فنی و حرفهای وارد بازار کار شدند. اگر شما نیز به این حرفه علاقمند هستید، جهت مشاوره و ثبت نام در دوره ها با مشاوران ما تماس بگیرید. ۴۴۹۶