مواد لازم زرد آلو نمک ====================== لواشک یک خوراکی و با مزه ترش و شور است که از شیرهٔ غلیظ‌شده و قوام‌آمدهٔ میوه‌هایی همچون آلوچه، زردآلو ،آلو، سیب، قیسی، کیوی و امثال آن تهیه می‌شود و همچون لواش آن را پهن و نازک می‌کنند تا خشک شود. لواشک در واقع نوعی عصارهٔ گرفته‌شده از میوه‌ها است که متخصصان تغذیه به آن «اکستراکت» می‌گویند و با خشک کردن به دست می‌آید. خشک کردن از ساده‌ترین و متداول‌ترین روش‌های نگهداری مواد غذایی است که عمری به اندازهٔ تمدن بشر دارد و امروزه در کشورهای مختلف به شکل‌های گوناگون از روش‌های سنتی تا الگوهای صنعتی برای خشک کردن بکار می‌رود. ========================= لواشک لواشک خانگی لواشک زرد آلو زرد آلو لواشک آلبالو لواشک میوه ای لواشک میوه ها ی ارزان لواشک لواشک زرد آلو لواشک آلبالو لواشک گیلاس آموزش پیچیدن لواشک پیچیدن لواشک به شکل گل آموزش آشپزی لواشک طرز تهیه لواشک لواشک چند میوه طرز تهیه لواشک خانگی آموزش لواشک لواشک لواشک-زرد آلو لواشک- خانگی-زرد آلو اموزش اشپزی-اسان انواع-لواشک-خانگی لواشک-چند-میوه لواشک-زرد-الو انواع-لو