پیتزا تابه ای تخم مرغ : ۳عدد سیب زمینی : ۱عدد متوسط پیاز : نصف یک پیاز کوچیک ژامبون : ۲۰۰گرم پپرونی یا سوسیس : ۳۰۰ گرم پنیر پیتزا : ۳۰۰گرم نمک و فلفل : یک قاشق چایی خوری . سس مخصوص : کره : ۲۰ گرم پنیر خامه یا پنیر معمولی : ۵۰ گرم نعنا خشک و پودر سیر : یک قاشق چایی خوری مراحل درست کردن پیتزا تابه : . ۱- اول از همه یه سیب زمینی رو نگینی خیلی کوچیک ریز میکنیم و سرخش میکنیم ۲- تخم مرغ و پیاز و فلفل سیاه و نمک رو باهم ترکیب میکنیم به سیب زمینی های سرخ شده اضافه میکنیم وقتی که یه طرف پخت ، پشت رو میکنیم تا اونورر هم بپزه ۳- برای سس کف پیتزا ، کره ، پنیر ، نعنا خشک و پودرسیر و ترکیب میکنیم و روی مواد داخل ماهیتابه میریزیم ۳- لایه اول پنیر پیتزا و لایه بعدی ژامبون و لایه سوم پپرونی و لایه آخر هم پنیر پیتزا ۴- در تابه رو میبندیم و به مدت ۵ دقیقه با شعله خیلی کم میزاریم ‌بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو ࿐ᭂ༅༅ᭂ࿐