تخم مرغ خنک ۶ عدد آرد سفید ۱۵۰ گرم یا( ۱پیمانه و ۱ ق غ) شکر ۱۵۰ گرم یا (۲/۳ پیمانه منهی ۲ ق غ) بیکینگ پودر ۷ گرم (۱ ق چ ) وانیل ۱/۲ق چ آب جوش ۳ ق غ زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کنید سفیده رو با نصف شکر با همزن خوب هم بزنید بطوریکه وقتی ظرف رو برعکس میکنید ازش نریزه بعد زرده رو با بقیه شکر و وانیل با همزن بزنید اول با دور کند و بعد بهش آب جوش اضافه کنید و با دور متوسط همزن بزنید دقت کنید اصلا برای این کیک زرده رو نباید با دور تند بزنید . زدن زرده خیلی مهمه توی این کیک که باید خوب زده بشه تا بوی زهم نگیره. همزن رو کنار بزارید. سفیده رو کم کم به زرده اضافه کنید و با لیسک و آردرو طی ۳ مرحله به زرده اضافه کنید یهویی نریزین کارتون خراب میشه بعد ازاون آرد رو طی سه مرحله اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنین که خیلی خیلی مهمه و الا پف کیکتون از بین میره. تا جایی دورانی هم بزنین که مواد کاملا هم زده بشه ، زیاد هم زدن توی این کیک باعث میشه پف کیک از بین بره . کف قالب رو کاغذروغنی بندازین ️دیواره ها رو اصلا چرب نکنید ، توی این کیک دیواره ها چرب نمیشه️ قطر قالب من ۲۰ سانت با ارتفاع ۹ سانت بود (