بادام زمینی یکی از حبوبات خوراکی از خانواده عدس و نخود است که میشود آن را با بو دادن، جوشاندن و آسیاب کردن، تبدیل به چیزی خوشمزه کرد. البته خیلیها، روغن این خوراکی خوشمزه و سالم را هم میگیرند. اگرچه بادام زمینی این روزها در دسته آجیل قرار میگیرد و با آن برخوردی درست مثل بادام و فندق میشود ولی به لحاظ علمی، آجیل نیست. محل تولد بادام زمینی را به آمریکای جنوبی نسبت میدهند، جایی که سفالهای باستانی به شکل بادام زمینی در آنجا یافت شده است. در این ویدیو میتوانید با ارزش غذایی، انواع بادام زمینی، خواص، ویژگیها و طعمهای آن آشنا شوید. برای مشاهده این محصولات میتوانید به لینک زیر مراجعه کنید: