خوراک واویشکا با جگر مرغ مواد لازم: جگر مرغ: یک کیلو سیب زمینی درشت: یک عدد پیاز متوسط: دوعدد فلفل دلمه ای سبز: دوعدد گوجه متوسط: دوعدد ادویه ها شامل: نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین، پودر زیره سبز، پودر تخم گشنیز نصف قاشق مربا خوری از هرکدام طرز تهیه: جگر مرغ رو پاک کرده و رگ های خونی رو جدا میکنیم و به صورت مربع درشت خرد کرده و با آب سرد میشوریم. سیب زمینی رو بعد از پوست گرفتن به صورت نگینی درشت خرد میکنیم. پیاز رو هم به صورت نگینی درشت خرد میکنیم. فلفل دلمه ای و گوجه پوست گرفته رو هم به صورت نگینی خرد میکنیم. داخل تابه ای روغن ریخته و اول سیب زمینی رو با کمی نمک و فلفل سیاه و زردچوبه سرخ میکنیم. بعد که سرخ شد از تابه خارج کرده و پیاز رو سرخ میکنیم و وقتی پیاز کمی سبک شد، جگر مرغ رو به همراه ادویه ها و نمک اضافه میکنیم و تفت میدیم تا جگر سرخ بشه. بعد فلفل دلمه ای و گوجه رو اضافه و تفت میدیم تا آب گوجه کشیده بشه و مواد سرخ بشه. در آخر آب یک عدد لیمو رو اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریم و با نون سرو میکنیم