میدونین چرا آموزش قرمه سبزی مجلسی مادربزرگم رو براتون میذارم؟ چون از سالها قبل وقتایی که خونهی مادربزرگم دعوت میشدیم؛ عطر قرمه سبزی از سر کوچهش مستمون میکرد و کلی خوشحال میشدیم که امروزم قراره کنار برنج دودی محلی یه خورشت قرمه سبزی خوشمزه بخوریم تمام رمز و رازهای این قرمه سبزی اصیل ایرانی رو امروز بهتون گفتم و امیدوارم همهی شما دوستای عزیزم حداقل یه بار این روش رو امتحان کنین و متوجه تفاوت عطر و مزهش بشین️ و حالا مقدار مواد لازم قرمه سبزی: مغز ران گوساله یا گوسفند: نیم کیلو قلم گوسفندی: ۱ عدد پیاز : ۱ عدد لیمو عمانی: ۴ عدد لوبیا قرمز: ۵ قاشق غذاخوری لوبیا چیتی: ۱ قاشق غذاخوری سبزی خرد شده: نیم کیلو (جعفری: ۱۰۰ گرم، گشنیز: ۱۰۰ گرم تره: ۱۲۵ گرم، اسفناج: ۱۰۰ گرم ریحون: ۵۰ گرم پیازچه چهار عدد) شنبلیله خشک: ۱ قاشق غذاخوری آب: ۶ الی ۷ لیوان برگ کرفس: یک مشت برگ بو : ۲ عدد دانه ی فلفل سیاه: ۱۰ عدد نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم و دلخواه. برای تلخ نشدن لیموعمانی اون رو بیشتر از یک ساعت توی خورشت نندازید. برای بهتر روغن انداختن خورشت میتونین ده دیقهی آخر در قابلمه رو نیمه باز بذارید