ماهیچه-مشهور-شاندیز مواد لازم: ماهیچه ۱ کیلو پیاز ۴ عدد سیر ۱ بوته+۳حبه چوب دارچین ۱ تکه نمک،فلفل،پودر زنجبیل به میزان لازم زعفران ۱ استکان روغن مایع ۱ لیوان آب ۱ لیوان آبلیمو به میزان لازم طرز تهیه: پیازها را خلالی خرد کنید، ته تابه بچینید.ماهیچه ها را روی پیاز خرد شده ،بزارید.۱ بوته سیر را از وسط نصف کنید و ۳ حبه سیر را خرد کنید و داخل تابه بریزید.چوب دارچین،زنجبیل و فلفل بریزید.زعفران،روغن و آب بریزید.در تابه را بزارید و با حرارت کم به مدت ۴ ساعت بپزید. بعد از ۴ ساعت ،نمک و آبلیمو بزنید.سپس در تابه را بزارید و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا مزه دار بشه. نوش جان