مواد اولیه: لپه:نصف پیمانه (75 گرم) زردچوبه (پودرشده) :یک قاشق سوپ خوری روغن مایع (مخصوص سرخ کردن):به مقدار لازم اسفناج (خردشده):700 گرم گوشتِ چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله):250 گرم پیاز (رنده شده) :یک عدد دارچین (پودرشده):2/1 قاشق چای خوری نمک:به مقدار لازم فلفل سیاه :به مقدار لازم آرد برنج (الک شده):2 قاشق سوپ خوری گرد غوره :1 ق چ طرز تهیه: لپه را بشویید و یکی دو ساعت با آب ولرم خیس کنید . سپس آن را آبکش کنید و به همراه مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا بجوشد . بعد حرارت را کم کنید و در ظرف را ببندید تا لپه ها بپزد.پیاز را رنده کرده کمی تفت میدهیم اسفناج های خرد شده را در مقداری روغن تفت دهید و به لپه در حال پخت اضافه کنید. دقت کنید اسفناج ها را زیاد تفت ندهید که تغییر رنگ دهد . تابه ای دیگر را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود . سپس نیمی از زردچوبه را داخل تابه تفت دهید و به لپه در حال پخت اضافه کنید. بعد از اضافه کردن زرد چوبه ،گوشت چرخ کرده را با آرد برنج بقیه زرد چوبه ، مقداری نمک و فلفل و همچنین دارچین مخلوط کنید و با دست ورز دهید و به صورت کوفته های ر