اسمش برگر یکی از انواع همبرگرهای قدیمی و اصیل آمریکاست که شکل ظاهری اون مثل همبرگر اصل آمریکایی صاف و یکدست نیست و در کنار سس مخصوص و پیاز کاراملی که امروز بهتون آموزش دادم فوق العاده خوشمزه میشه. فقط امیدوارم وسط این گرونی ها که داره کمر همهمون رو میشکونه، سفره ی هیچکس خالی نباشه و کسی شرمنده ی خودش و خونوادهش نشه. مقدار مواد لازم اسمش برگر: گوشت راسته گوساله همراه با چربی های دورش: ۴۰۰ گرم نمک و فلفل سیاه تازه سابیده شده: به مقدار دلخواه پیاز درشت: یک عدد نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه سرکه بالزامیک: ۱ قاشق غذاخوری مواد لازم سس: خیارشور: ۴ عدد پیاز: یک چهارم پیاز متوسط سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری سس خردل: ۱ قاشق غذاخوری سس کچاپ تند: ۱ قاشق غذاخوری فلفل سیاه به مقدار دلخواه شوید: نصف قاشق غذاخوری پنیر چدار ورقه ای در صورت دلخواه. همونطور که گفتم میتونین همبرگر ها رو بعد از اضافه کردن نمک و فلفل سیاه تازه سابیده شده، توی فریزر نگهداری کنین و هروقت دوست داشتین گریلش کنین. مقدار پخت برگر به خودتون بستگی داره ولی سعی کنین کمی برگر آبدارتری رو از روی حرارت بردارین. امیدوارم این آموزش همبر