اسمش برگر یکی از انواع همبرگرهای قدیمی و اصیل آمریکاست که شکل ظاهری اون مثل همبرگر اصل آمریکایی صاف و یکدست نیست و در کنار سس مخصوص و پیاز کاراملی که امروز بهتون آموزش دادم فوق العاده خوشمزه میشه. فقط امیدوارم وسط این گرونی ها که داره کمر همه‌مون رو میشکونه، سفره ی هیچکس خالی نباشه و کسی شرمنده ی خودش و خونواده‌ش نشه. مقدار مواد لازم اسمش برگر: گوشت راسته گوساله همراه با چربی های دورش: ۴۰۰ گرم نمک و فلفل سیاه تازه سابیده شده: به مقدار دلخواه پیاز درشت: یک عدد نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه سرکه بالزامیک: ۱ قاشق غذاخوری مواد لازم سس: خیارشور: ۴ عدد پیاز: یک چهارم پیاز متوسط سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری سس خردل: ۱ قاشق غذاخوری سس کچاپ تند: ۱ قاشق غذاخوری فلفل سیاه به مقدار دلخواه شوید: نصف قاشق غذاخوری پنیر چدار ورقه ای در صورت دلخواه. همونطور که گفتم میتونین همبرگر ها رو بعد از اضافه کردن نمک و فلفل سیاه تازه سابیده شده، توی فریزر نگهداری کنین و هروقت دوست داشتین گریلش کنین. مقدار پخت برگر به خودتون بستگی داره ولی سعی کنین کمی برگر آبدارتری رو از روی حرارت بردارین. امیدوارم این آموزش همبر

برگر همبرگر همبرگر خانگی اسمش برگر سس مخصوص

5 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 03:00