سلام حسین هستم با کانال آشپزی آرسام و بابا در خدمتتونم. برای حلوا زعفرانی میزان آرد، شکر و مخلوط آب و گلاب يکسانه، مخلوط روغن و کره نصف میزان آرد. بنابراین از هر ظرفی که دوست دارید میتونید به عنوان پیمانه استفاده کنید. آرد حلوا بهتره آرد سنگک باشه ولی از آرد قنادی هم میتونید استفاده کنید. مواد لازم برای پخت حلوا: آرد ۱ لیوان فرانسوی(۱۳۰ گرم) آب ½ لیوان گلاب ½ لیوان روغن جامد یا روغن مایع یا کره ½ لیوان(۱۰۰ گرم) شکر ¾ لیوان(۱۳۰گرم) اگه دوست دارید کم شیرین باشه میتونید نصف لیوان شکر بزنید زعفران غليظ به میزان لازم دانه هل ۳ عدد(دلخواه) طرز تهیه حلوا زعفرانی مجلسی اول شهد رو آماده میکنم شکر، آب، گلاب، زعفران و هل رو روی حرارت بزارید بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد و شکر حل شد زیرش رو خاموش کنید، شهد نباید زیاد بجوشه. یکی دو تا قل بزنه کافیه. آرد رو داخل تابه الک کنید و با شعله ملایم تفت بدید تا خامی آرد گرفته بشه و بوی خوبش بلند بشه (من حدود 7 دقیقه با شعله کم تفت دادم) آرد رو از تابه خارج کنید و دوباره الک کنید. من از مخلوط روغن و کره استفاده کردم، روغن را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدس