ژامبون-مرغ-خانگی-با-طعم-بازاری مواد لازم: مخلوط ران و سینه مرغ نیم کیلو سیر ۳ حبه پنیر خامه ای ۳۰ گرم سفیده تخم مرغ ۱ عدد نمک به مقدار لازم زنجبیل،فلفل،پاپریکا،پودر سیر از هر کدام ۱ ق چ دارچین و جوز هندی از هر کدام نصف ق چ روغن مایع ۱/۴ لیوان نشاسته ذرت ۱ ق غ قارچ ۲ عدد فلفل دلمه کوچک ۱ عدد کاور کالباس یا ژامبون قیف یکبار مصرف طرز تهیه: مخلوط ران و سینه مرغ را به همراه سیر،پنیر خامه ای،سفیده تخم مرغ با خردکن چرخ کنید تا حالت خمیری و چسبنده پیدا کند. سپس نمک ،ادویه ها ،روغن مایع و نشاسته ذرت بریزید و دوباره همه مواد را با هم چرخ کنید. قارچ ها را خرد کنید.احتیاجی نیست بپزید.فلفل دلمه را با رنده درشت،رنده کنید و آبش را بگیرید.سپس به مواد اضافه کنید و با قاشق بهم بزنید. کاور کالباس یا ژامبون را از لوازم قنادی تهیه کنید. خمیر ژامبون را داخل قیف یکبار مصرف بریزید و داخل کاور ژامبون بریزید.ابتدای کاور را با نخ محکم ببندید و با دست هواگیری کنید.سپس انتهای کاور را با نخ محکم ببندید. داخل قابلمه ،آب بریزید و روی حرارت بزارید تا بجوش بیاد.روی قابلمه آبکش بزارید.ژامبون ها را داخل آبکش بزارید.د