ژامبون-مرغ-خانگی-با-طعم-بازاری مواد لازم: مخلوط ران و سینه مرغ نیم کیلو سیر ۳ حبه پنیر خامه ای ۳۰ گرم سفیده تخم مرغ ۱ عدد نمک به مقدار لازم زنجبیل،فلفل،پاپریکا،پودر سیر از هر کدام ۱ ق چ دارچین و جوز هندی از هر کدام نصف ق چ روغن مایع ۱/۴ لیوان نشاسته ذرت ۱ ق غ قارچ ۲ عدد فلفل دلمه کوچک ۱ عدد کاور کالباس یا ژامبون قیف یکبار مصرف طرز تهیه: مخلوط ران و سینه مرغ را به همراه سیر،پنیر خامه ای،سفیده تخم مرغ با خردکن چرخ کنید تا حالت خمیری و چسبنده پیدا کند. سپس نمک ،ادویه ها ،روغن مایع و نشاسته ذرت بریزید و دوباره همه مواد را با هم چرخ کنید. قارچ ها را خرد کنید.احتیاجی نیست بپزید.فلفل دلمه را با رنده درشت،رنده کنید و آبش را بگیرید.سپس به مواد اضافه کنید و با قاشق بهم بزنید. کاور کالباس یا ژامبون را از لوازم قنادی تهیه کنید. خمیر ژامبون را داخل قیف یکبار مصرف بریزید و داخل کاور ژامبون بریزید.ابتدای کاور را با نخ محکم ببندید و با دست هواگیری کنید.سپس انتهای کاور را با نخ محکم ببندید. داخل قابلمه ،آب بریزید و روی حرارت بزارید تا بجوش بیاد.روی قابلمه آبکش بزارید.ژامبون ها را داخل آبکش بزارید.د

طرز تهیه ژامبون مرغ مرغ کالباس غذا طرز تهیه کالباس

10 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 02:51