پاستا-با-سس-گوجه-و-ریحان-بدون-نیاز-به-آبکشی-و-دم-گذاشتن مواد لازم: پاستا ۲۰۰ گرم (۲لیوان ) پیاز ۱ عدد سیر ۲ حبه گوجه درشت ۵ عدد ریحان ۵۰ گرم (یک مشت) سینه مرغ ۱ تکه نمک،فلفل،آویشن،پاپریکا به میزان لازم روغن به میزان لازم پنیر پارمزان یا پنیر پیتزا مقداری به دلخواه آب ۱ لیوان طرز تهیه: داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت بزارید. پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت بدید تا سبک و شیشه ای بشه. سیر رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت بدید. سینه مرغ خرد شده را اضافه کنید و بهم بزنید تا تغییر رنگ بده.بعدش نمک وادویه ها را اضافه کنید و تفت بدید. گوجه ها را پوره کنید و به مواد اضافه کنید. کمی بهم بزنید .یک لیوان آب بریزید.اجازه بدید تا سس بجوش بیاد. سپس پاستا را داخل سس ریخته.در تابه را بزارید و به مدت ۲۰ دقیقه زمان بدید تا پاستا بپزه.ریحان را ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید. کمی تفت بدید و در تابه را بزارید و به مدت ۵ دقیقه بپزید.بعد از ۵ دقیقه به دلخواه روی پاستا ،مقداری پنیر پیتزا یا پنیر پارمزان بریزید. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماش