خورشت به یکی از غذاهای اصیل و مجلسی هست که در فصل پاییز یعنی فصل «به» بیشتر پخته میشه. میوه به خواص بسیار زیادی از جمله سم‌زدایی کبد، بهبود سلامت دستگاه گوارش، بهبود سرماخوردگی و آنفولانزا و کنترل فشار خون دارد که شما با تهیه این غذا می‌توانید از تمام خواص آن بهره ببرید. مواد لازم برای تهیه خورش به آلو برای ۲ تا ۳ نفر: گوشت گوسفندی ۱۵۰ گرم پیاز متوسط یک عدد به یک عدد آلو خورشتی ۸ تا ۱۰ عدد رب گوجه‌ فرنگی یک قاشق غذاخوری رب انار یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری روغن به مقدار لازم نمک ، فلفل، زردچوبه به میزان دلخواه چوب دارچین یک تکه