طرز تهیه ماهیچه گوسفندی/ ماهیچه مجلسی/آشپزی -Cooking mutton muscle مواد لازم: ماهیچه گوسفندی پیاز فراوان سیر ۱ بوته چوب دارچین ۳ تکه کوچک زردچوبه ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری نمک به مقدار دلخواه پودر زعفران نصف قاشق چایخوری خوراک ماهیچه یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار معروف ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه به عنوان یکی از گران قیمت ترین غذاهای ایرانی شناخته می شود که در مجالس بسیار مهم سرو می شود. این غذای خوشمزه به همراه پلوهای متنوعی مثل کته ساده، زرشک پلو، شوید پلو و باقالی پلو سرو می شود که معروف ترین پلویی که در کنار ماهیچه سرو می شود معمولا باقالی پلو است. اضافه کردن نمک در ابتدای پخت سبب دیرپز شدن و سفت شدن ماهیچه می شود.برای زیباتر شدن خوراک ماهیچه آن را با استخوان بپزید. برای طرز تهیه ماهیچه آبدار میزان آب بیشتری اضافه کنید. اجازه بدهید خوراک ماهیچه با حرارت ملایم و به آرامی در زمان بیشتری بپزد. برای دیدن ویدئوهای بیشتر لطفا در کانال عضو شوید! ========== کانال بافتنیم بیش از ۱۰۰ آموزش رایگان ========== ماهیچه ماهیچه-پلو