مـوساکا از غذاهـای معروف یونانیه که بین ما ایرانیها هم خیلی پرطرفداره. ترکیب گوشت چرخ کرده، سیبزمینی و بادنجان، باعث طعم منحصر به فرد این دستـور غذایی میشه. پس این ویدیو رو با هم ببینیم. مـواد لازم: - بادنجان (بدون پوست و حلقهای خرد شده): ۵ عدد - نمک: به مقدار لازم - روغن مايع ذرت: به مقدار لازم - سيبزميني: ۵۰۰ گرم - پياز : ۱/۲ عدد (۷۵ گرم) - گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله): ۱۵۰ گرم - رب گوجهفرنگي: ۱/۵ قاشق سوپخوري - فلفل دلمهای سبز (نگيني خرد شده): ۱۵۰ گرم - گوجهفرنگي (حلقهای خرد شده) : ۲۵۰گرم - سس بشامل: ۳ پيمانه (طبق دستور داده شده) - پنير موتزارلا (رنده شده): ۱۰۰ گرم - آکادمی تخصصی آشپزی سانازسانیا ثبت نام آموزشگاه : 09211795747 سفارش کتاب از وبسایت سفارش کتاب : 09120265485 - کانال تلگرام: Sanazsaniaofficial کانال یوتوب: تمامی محتواها متعلق به صاحبان و تولید کنندگان آن است و کلاسدونی فقط تو انتشار اون کمک میکنه. آدرس تولید کننده محتوا ، تو توضیحات هست. همچنین تو سایت کلاسدونی میتونین راه های ارتباطی باهاشون رو پیدا کنید و از مطالبشون بهره مند بشید