سوسیس-هات-داگ-خانگی مواد لازم: مخلوط ران و سینه مرغ نیم کیلو پودر پاپریکا ۲ ق چ پودر پیاز ۲ ق چ پودر سیر ۱ ق چ تخم گشنیز ۱ ق چ میخک ۱/۴ ق چ فلفل نصف ق چ نمک به میزان لازم آرد سوخاری ۱ ق غ سس خردل ۱ ق غ(میتونید ۱ ق چ پودر خردل جایگزین کنید ) کاور سوسیس از لوازم قنادی تهیه کنید طرز تهیه : مخلوط ران و سینه مرغ را با خردکن یا غذا ساز، چرخ کنید. به طوری که کاملا حالت خمیری داشته باشه.میتونید با چرخ گوشت، سه بار چرخ کنید. سپس نمک ،ادویه ها ،سس خردل و آرد سوخاری را اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید. کاور سوسیس را به سایز دلخواه برش بزنید. خمیر را داخل قیف بریزید و با کمک قیف،کاور سوسیس را پر کنید.ابتدای کاور را با نخ، محکم ببندید.سپس با دست ،هواگیری کنید و انتهای کاور را با نخ،محکم ببندید.به مدت ۱ ساعت بخارپز کنید. سپس به مدت ۱ روز داخل یخچال بزارید. سپس داخل روغن ،سرخ کنید. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو ل