کیک وارونه هلو از قالب با تزیین خارج میشه مواد تشکیل دهنده هلو ۳-۴ عدد شکر ½ پیمانه کره ۲۰ گرم شکر ۱ پیمانه تخم مرغ ۳ عدد عصاره وانیل ½ قاشق چایخوری شیر ½ پیمانه روغن نباتی ½ پیمانه آرد ۲ پیمانه بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری دستور تهیه هلو ها را برش بزنید شکر را در تابه بریزید . روی حرارت ملایم . تا شکر مقداری ذوب نشده هم نزتید. وقتی قهوه ای طلایی شد، کره را بیفزایید وقتی کره ذوب شد،داخل قالب بریزید. برش های هلو را در قالب بشکل دلخواه بچینید طرز تهیه مایه کیک: یک پیمانه شکر را در کاسه ای بریزید. تخم مرغها را افزوده، وانیل را افزوده هم بزنید تا رنگ روشن، پفی و کشدار شود. شیر را اضافه کنید. روغن را اضافه کنید خیلی کم هم بزنید. آرد و بیکینگ پودر را با الک بیفزایید. با دور کم همزن هم بزنید. با کفگیر هم بزنید مایه کیک را روی هلوها در قالب بریزید. در فر از قبل با ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده، برای ۴۰-۴۵ دقیقه از کیک هلو لذت ببرید آشپزی کیک-وارونه کیک