این شیرینی در منطقه‌ای که ما زندگی می کنیم برای مراسم های سالیانه و عروسی‌ها درست میشه که به اسم خانه بار معروفه به این معنیه که جزء خوراکی‌هایی هست که همیشه تو خونه پیدا میشه و در دسترسه. هر چند که درست کردنش راحته و با مواد اولیه ساده و ارزان پخته میشه اما طعم بسیار خوشمزه و فراموش نشدنی داره و به دلیل اینکه رو‌ی هیزم طبخ میشه، یک طعم دودی بسیار ملایمی داره که طعم آن را لذتبخش می کنه. در گذشته این شیرینی را روی آتش هیزم درست میکردن، که از بالا و پایین با زغال بهش حرارت میدادن، این روش درست مثل تنور گرما را‌ به شیرینی میرسوند واین روش یکی از روش‌های خلاقانه زن های روستایی بوده استفاده از روغن جامد، باعث ماندگاری بیشتر این شیرینی می شود و میتوان آن را به مدت طولانی در جای خنک نگهداری کرد. مواد لازم برای سه و نیم کیلو شیرینی: سه و نیم پیمانه پودر قند (معادل 250 گرم) چهار پیمانه روغن نیمه جامد (معادل 1000 گرم) ده پیمانه آرد شیرینی پزی (معادل 1700 گرم) دو پیمانه آرد نخودچی دو آتیشه (معادل 240 گرم) دو عدد تخم مرغ و دو عدد زرده تخم مرغ دو قاشق چای خوری بیکینگ پودر مواد لازم برای رومال شی