چلو گوشت یکی از انواع غذاهای قدیمی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که از غذاهای مجلسی خاص محسوب می شود. این غذای خوشمزه را می توان با گوشت گوساله یا گوسفندی تهیه کرد البته چلو گوشت با گوشت گوسفندی خوشمزه تر و لذیذ تر است. ابتدا کره و روغن را در تابه بریزید پیاز را داخل تابه بریزید و کمی که پیاز سبک شد زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید و گوشت را اضافه کنید و ۵ دقیقه گوشت را تفت دهید و فلفل سیاه اضافه کنید و سیر،برگ بو،چوب دارچین،هویج،فلفل دلمه ای،هل را اضافه کنید و آب جوش اضافه کنید و در تابه را ببندید تا گوشت بپزد بعد مواد اضافی داخل تابه را خارج کنید ودر تابه‌ای که روغن ریختید رب را تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و به تابه اضافه کنید و نیم ساعت دیگه اجازه دهید تا جا بیفتد و در آخر نمک و زعفران اضافه کنید و ده دقیقه دیگر از روی حرارت بردارید و به همراه پلو میل کنید.