کباب تابه ای یک غذای بسیار قدیمی هست‌‌. در گذشته که کوبیده کردن گوشت از طریق چرخ گوشت وجود نداشت و کاری زمان بر بود با تکه های برش خورده گوشت این غدا در تنور طبخ می شد ولی بعد ها با همون محتویات با گوشت چرخ کرده تبدیل به کبابی شد که در اکثر کشور های خاورمیانه موجود هست. و در کشور ما در شهر همدان به کباب سر داشی معروف هستش. امیدوارم این طعم اصیل را با این روش درست کنید و لذت ببرید. مواد لازم برای ۵ الی ۶ نفر چرخ کرده: ۶۰۰ گرم پیاز درشت ۱ عدد فلفل دلمه: ۱ عدد نمک: یک قاشق چایخوری فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری آویشن پرک: نصف قاشق چایخوری کره: ۲۰ گرم رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری سبزیجات برای تاپینگ به مقدار لازم . . . کباب تابه ای قهوه خونه ای دو آتیشه با فوت کوزه گری کباب دیگی

کباب تابه ای آشپزی کباب کباب دیگی کباب

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 11:28