به نظر من به تعداد آشپزهای دنیا روشهای پخت مرغ وجود دارد که هرکس به روش خودش آن را طبخ میکند. مرغ را اگر خوشمزه بپزید، میتواند از هر نوع غذای گوشتی خوشمزهتر هم باشد. اگر از درست کردن مرغهای تکراری خسته شدهاید و دوست دارید مرغ را با یک روش جدید برای خودتان و خانواده تهیه کنید، حتما این ویدئو رو از دست ندید ،چون میخواهیم یک مدل طبخ مرغ را به شما آموزش بدهیم که از خوردن آن حتما شگفتزده خواهید شد. مرغ لبنانی نوعی روش پختن مرغ است که طی آن مرغ همراه با یک سس خوشمزه داخل فر پخته میشود و نیازی به سرخ کردن ندارد. در این روش مرغ به دلیل آغشته شدن به سس و پختن همراه با پیاز فراوان طعم بینظیری دارد که به امتحان کردنش میارزد. با ما همراه باشید تا این مرغ لبنانی خوشمزه و آسان را در مدت زمان کمی با هم تهیه کنیم. مواد لازم ران مرغ: ۳ عدد رب انار: ۱ قاشق غذاخوری پیاز درشت: ۳ عدد روغن مایع: نصف استکان آبلیمو: نصف استکان نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر و ادویه مرغ: به میزان لازم سماق: ۱ قاشق غذاخوری سرخالی