آموزش مربای به/ مربای بهی/ مربا به/quince jam محتویات میوه به ۵۰۰ گرم شکر ۵۰۰ گرم آب جوش ۱ لیوان جوهر لیمو یا آبلیموی تازه مدت زمان پخت مربای به ۲ ساعت است. لطفا تا انتهای ویدئو تماشا کنید تاجزئیات را از دست ندید! ============ از هر قابلمه ای میتونید برای پخت مربای به استفاده کنید فقط چدنی نباشد. =========== 00:00 مقدمه 00:24 برش زدن به با پوست 01:31 خارج کردن دانه های به 02:54 مقدار شکر 03:14 افزودن آب جوش 03:42 جوشیدن مربا 04:03 دم گذاشتن مربای به 04:14 هم زدن مربای به/ نکته مهم 05:15 افزودن جوهرلیمو 05:21 چه زمانی جوهر لیمو اضافه کنیم؟ 05:47 چه زمانی مربای به قوامش مناسبه؟ 06:10 مربا بعد از ۴۸ ساعت/نکته بسیار مهم و راز خوش رنگ شدن مربای به 06:22 تزئین مربا ============= مربای-به طرز-تهیه-مربای-به quince jam آموزش-مربای-به مربای-به-مجلسی مربای-به-خوشرنگ مربا-به مربای-به-طرز-تهیه آموزش-درست-کردن-مربای-به روش-درست-کردن-مربای-به طرز-تهیه-مربای-به-مجلسی مربای-به-خانگی طرز-تهیه-مربا-به مربای-خانگی روش-تهیه-مربای-به به آشپزی طرز-تهیه-مربای-به-خوشمزه مربای-به-رنده-