تهچین آذری یه غذای سنتی خوشمزه چیا لازم داریم برای این غذای خوشمزه : مرغ حدود ۵ تکه از هرجای مرغ میتونید استفاده کنید پیاز نگینی ریز شده :۱عدد بزرگ ترکیب کره و روغن مایع :۱۰۰یا ۱۵۰ g زعفران غلیظ دم شده : ۳ق غ فلفل سیاه: ۱/۲ق چ زردچوبه :۱ق چ نمک :۱ق چ تخم مرغ کوچک :۱عدد ماست سفت : ۳/۴ پ گوجه فرنگی کاملا پوره شده :۵ عدد متوسط (در صورت دلخواه  رب گوجه فرنگی :۱ق غ) برنج :۵ تا ۶ پ سیب زمینی حلقه شده برای دور تهچین به مقدار لازم طرز تهیه : ابتدا مقدار کره وروغنی که داشتیم رو داخل تابه ریخته وبعد پیاز را اضافه می کنیم پیازها را کمی تفت می دهیم نیاز به سرخ شدن نیست بعد مرغ ها را روی پیاز ها چیده ،نمک وفلفل وزرد چوبه را اضافه می کنیم وقتی پیازها سرخ شده کمی هم مرغ ها سرخ شد گوجه پوره شده را روی مرغ ها ریخته وبا حرارت متوسط گذاشته به مدت نیم ساعت بجوشد وخوب آب گوجه کشیده شود برنج را طبق معمول انواع تهچین ۲ دقیقه زودتر آبکش کرده ته قابلمه با کمی روغن وکره خوب چرب می کنیم ماست وتخم مرغ ،کمی نمک و زعفران را خوب مخلوط کرده ومقداری برنج را داخل مواد ریخته وکاملا هم زده