1پیمانه آرد ۱ قاشق چایخوری نمک ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری پودر فلفل ۱ قاشق چایخوری پودر سیر 1 عدد تخممرغ (کمی هم بزنید) ۱ فنجان ماءالشعیر روغن سرخکردنی ۸ تا ۱۰ فلفل هالوپینوی متوسط طرز تهیه هالوپینوی سوخاری در یک ظرف بزرگ آرد، نمک، فلفل، پودر سیر، تخممرغ و ماءالشعیر را باهم مخلوط کنید. روغن را در سرخکن یا یک تابه گود ریخته و بگذارید خوب داغ شود. هالوپینوها را در خمیر آماده شده بزنید و داخل روغن سرخ کنید تا طلایی قهوهای شوند. هالوپینوها را در تعداد کم در روغن بریزید تا خوب بپزند و در انتها هالوپینوها قهوهای و ترد شوند. Instagram: Website: Telegram: Apparat : Youtub: - 123paz آشپزی آشپزخانه آشپزی-ایرانی آشپزی-خانگی فرهنگ تاریخ غذا غذای-ایرانی ۱۲۳پز 123paz زندگی خورش خورشت Twitter: