کیک-بستنی برای درست کردن کیک بستنی اول به یه کیک با بافت سبک نیاز داریم که بعد از یخ زدن سفت نشه کیک پیشنهادی من کیک اسفنجی یا کیک شیفون هست این بار میخوام با یه دستور عالی کیک شیفون درست کنم کیک-شیفون تخم مرغ ۳ عدد ِآرد ۱ لیوان شکر ۲/۳ لیوان روغن ۱/۴ لیوان آب ۱/۴ لیوان وانیل ۱/۴ ق چ بکینگ پودر ۱ ق چ بستنی نیم کیلو شکلات،مغزها،میوه برای تزئین من از قالب لوف به سایز ۱۰ در ۲۵ استفاده کردم طرز تهیه : کف قالب کاغذ روغنی بندازید و فر رو هم با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تخم مرغ، شکر و وانیل رو با دور تند هم بزنید تا حجیم، روشن و کشدار بشه آب و روغن رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید مخلوط آرد و بکینگ پودر رو طی ۲ مرحله بطور پراکنده روی مواد قبلی الک کنید و با لیسک به آرومی مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست بشه. مواد رو داخل قالب بریزید و توی فر به مدت ۴۰ دقیقه بزارید بپزه. بعد از اینکه کمی از حرارت افتاد اطرفش رو آزاد کنید و کیک رو برگردونید تا کاملاً سرد بشه کیک رو تو مشما بزارید و یک روز بزارید تو یخچال استراحت کنه یک لایه نازک روی کیک رو برش بدید و کنار بزارید داخل کیک رو خالی کنی