آموزش مربای آلو سیاه مواد لازم آلو سیاه ۱ کیلو شکر نیم کیلو طرز تهیه ابتدا آلوهارا شسته وبرش داده وهسته را جدا کرده وبعد که همه را برش دادیم توی قابلمه میریزیم یک ردیف آلو یک ردیف شکر پاشیده وبه همین ترتیب آلو و شکر را داخل قابلمه لایه لایه ریخته ودرش رامیگذاریم داخل یخچال بماندچند ساعت وبعد روی حرارت متوسط میگذاریم داخلش۵ قاشق آب ریخته بیشتر نریزید ووقتی جوش آمد کف رویش را جمع کرده وحرارت را کم کردودرش را نیمه باز گذاشته و۲۰ دقیقه با حرارت کم آماده میشود ومیگذاریم کاملا خنک شودبهتره تمام مرباها یک شب بماند بعد داخل شیشه بریزید که اگر سفت بود مواد را خارج کرده وبه شهد آن کمی آب جوش اضافه وچند دقیقه بجوشدوبعد دوباره مواد مربا را توش بریزیم ودودقیقه دیگر بجوشد واگر شهد شل بود مواد داخل را خارج کنیدبزارید چند دقیقه با حرارت کم بجوشد وکمی غلیظ شودوبعد دوباره مواد را بریزید ۲ دقیقه دیگه با مواد بجوشه آماده است در مورد همه مرباها این نکته را رعایت کنید که مربای خوبی درست کنید واین مربا احتیاج به جوهر لیمو ندارد باز اگر خواستید ۱/۴ قاشق چایخوری جوهر لیمو هم بریزید بسیار مربای خوشمزه وبا طعم م