کره و پودرقند را هم بزنید کمی وانیل ، تخم مرغ و عسل را اضافه کنید و سه دقیقه دیگر هم یزنید آرد را کم کم اضافه کنید و با نوک انگشتان خمیر را ورز بدهید میزان آرد تقریبیه و ممکن است کامل مصرف نشود خمیر نهایی لطیف و بدون ترک است خمیر را زیاد ورز ندهید تا روغن نیندازد سپس خمیر را یکساعت در یخچال استراحت بدهید بعد با قطر دو تا سه میلیمتر به شکل دلخواه کاتر بزنید و با فاصله در سینی بچینید اول به سولاردوم با دمای ۱۶۰ درجه برنامه کانوکشن پیش گرمایش بدهید بعد از اینکه دستگاه گرم شد و آلارم داد سینی را روی سه پایه کوتاه بگذارید و با همان دمای ۱۶۰ درجه کانوکشن به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه شیرینی را بپزید. بعد از خنک شدن بین شیرینیها را به دلخواه با مربا، مارمالاد، بریلو پر کنید برای سطح شیرینی ها میتوانید از عسل رقیق شده یا شربت بار استفاده کنید آموزش-شیرینی-عید شیرینی-در-سولاردام شیرینی-با-سولاردوم آموزش-کارباسولاردوم شیرینی-مربایی شیرینی-مارمالادی شیرینی-مشهدی