مواد لازم برای این شیرینی ۱بسته خمیر هزار لا کف سینی کاغذ روغنی بگذارید ۳۰۰گرم خامه فرم گرفته قنادی پودر قند برای تزیین رویه شیرینی پودر پسته دمای فر :فر رو از قبل روشن کرده بگذارید گرم بشه ۱۵دقیقه اول پخت روی۲۱۰درجه نان ها پف کنه ۱۵دقیقه دوم دما روی ۱۸۰درجه برای مغز پخت بشه نان ها خمیر هزار لا رو از چند ساعت قبل از فریزربه یخچال منتقل کنید تا کاملا یخ زدایی بشه ناپلئونی شیرینی-ایرانی خامه-قنادی خمیر-هزارلا شیرینی-خانگی آشپزی قنادی آموزش-شیرینی-تر کیک-شیرینی شیرینی آموزش-شیرینی شیرینی- عید شیرینی-ناپلئونی شیرینی-آسان شیرینی-خانگی آموزش-شیرینی-پزی کیک-شیرینی-دسر دسر