طرز تهیه شیرینی ترکی لوکوم مواد اولیه: شکر دو لیوان یک و نیم لیوان آب یک چهارم قاشق چایخوری اسید سیتریک نشاسته ذرت سه چهارم فنجان یک قاشق چایخوری کرم تارتار کره یک قاشق غذاخوری (15 گرم) شکر یک فنجان (به چهار دسته تقسیم شده) یک چهارم فنجان عسل (به چهار دسته تقسیم شده) یک قاشق چایخوری گلاب رنگ خوراکی قرمز وانیل یک قاشق چایخوری مزه آهک رنگ خوراکی سبز بادام ها رنگ خوراکی نارنجی طعم بادام یا گلاب نشاسته ذرت (برای گردگیری) دستورالعمل ها: در یک قابلمه بزرگ، 2 فنجان شکر، 1.5 فنجان آب و 1/4 قاشق چایخوری اسید سیتریک را مخلوط کنید. مخلوط را هم بزنید تا شکر حل شود و به مدت 10 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید. به صورت دسته ای نشاسته ذرت را به مخلوط شکر اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود. ۱ قاشق غذاخوری خامه تارتار، ۱ فنجان آب و مخلوط بیکینگ پودر را به مخلوط شکر اضافه کنید. هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود و به تدریج ۱ پیمانه شکر اضافه کنید و هم بزنید تا شکر آب شود. به هم زدن ادامه دهید تا کل شکر تمام شود. ۱ قاشق غذاخوری کره اضافه کنید و روی حرارت متوسط به هم زدن ادامه دهید تا کره با مخلوط مخلوط ش