طرز تهیه ترشی انار و لبو آسان و خوشمزه با تمامی نکات/ ترشی انار/ ترشی لبو ترشی انار و لبو یک ترشی خوشمزه و آسونه با طعم متفاوت (شیرین و ترش) است که با روش های متفاوتی درست می‌شود اما با این دستور فوق‌العاده خوشمزه می‌شود. مواد لازم: لبو ۲ عدد (چغندر قرمز) انار بزرگ ۲ عدد سرکه ۱ پیمانه نبات ۲ تکه کوچک ( یا شکر ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری) نمک ۱ قاشق غذاخوری سرخالی پودر تخم گشنیز ۱ قاشقمرباخوری(دلبخواهی ) شیشه ترشی را در جای خنک و تاریک قرار دهید و اجازه دهید حداقل 3-4 روز استراحت کند تا طعم‌ها به خوبی به خورد هم بروند. این ترشی معمولاً به سرعت آماده نمی‌شود و بهتر است برای بهترین طعم، چند روز صبر کنید( حدودا بین ۱۰ روز)، البته در صورت تمایل می‌توانید میزان نمک و نبات یا شکر رو کم یا زیاد کنید. لبو انار ترشی ترشی-انار ترشی-لبو ترشی-انار-ولبو طرزتهیه-ترشی ترشی-خانگی طرز-تهیه-ترشی-خونگی ترشی-مخلوط ترشیمخلوط ترشی-گل-کلم ترشی-یونانی گردونمکی طرزتهیه-سرکه-انگور-خانگی سرکه-سیب چاشنی ترشی-بادمجان رب-انار ترشی مخلوط با بادمجان ترشی گل کلم با بادمجان ترشیجات ترشیجات مخلوط سس-انار ترشی

ترشی ترشی انار ترشی لبو ترشی انار و لبو طرز تهیه ترشی

2 روز پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 03:38