چکدرمه-ترکمن-صحرا مواد لازم: برنج  ۲ لیوان گوشت گوسفندی با استخوان نیم کیلو پیاز  دو  عدد متوسط رب گوجه‌فرنگی  ۶ قاشق غذاخوری روغن مایع به میزان لازم زردچوبه ،فلفل سیاه ،دارچین، نمک ،پودر هل ،پودر گل محمدی به میزان لازم طرز تهیه: پیاز ها را ریز خرد کنید .داخل قابلمه روغن بریزید و پیاز ها را سرخ کنید تا طلائی بشه. گوشت را اضافه کنید و بهم بزنید تا تغییر رنگ بده.بعدش زردچوبه و فلفل بریزید و تفت بدید. رب بریزید و بهم بزنید تا رنگ باز کنه. ۴ لیوان آب بریزید ودر قابلمه را بزارید و به مدت ۲ ساعت بپزید. بعد از ۲ ساعت،نمک،دارچین،هل،گل محمدی بریزید. برنج را ازچند ساعت قبل بخیسانید و بعد داخل قابلمه بریزید.وقتی آب برنج خشک شد،درشو بزارید و با حرارت کم به مدت ۴۰ دقیقه بپزید. آب روی برنج به اندازه نیم بند بالاتر از برنج باشه. درغیر اینصورت، برنج شفته میشه. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین ‌ دوستای

چکدرمه ترکمن صحرا ترکمن صحرا غذا غذا خوردن آشپزی

6 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 02:04