شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینی ها بسیار پر طرفدار ایرانی است که مانند انواع کیک به همراه چای سرو می شود. میتونید برای ایام عید و ماه رمضان هم درستش کنید و از خوردنش لذت ببرید. مواد لازم: - روغن جامد: ۱۵۰ گرم - پودر قند: ۲۵۰ گرم - تخم‌مرغ: ۲ عدد - آرد سفید قنادی: ۲۹۰ گرم - کشمش پلویی: ۱۰۰ گرم - وانیل: ۱/۲ قاشق چای‌خوری طرز تهیه: روغن و پودر قند را مخلوط کرده و با همزن بزنید تا کرم‌رنگ و سبک شود. تخم‌مرغ‌ها و وانیل را اضافه کرده و بعد ۲ تا ۳ دقیقه هم بزنید تا مواد یکدست شوند. کشمش‌ها را بشویید، خشک کنید و داخل کمی آرد بغلتانید، سپس به خمیر اضافه کنید. آرد را الک کنید و کم‌کم به مواد اضافه کنید، سپس با لیسک مخلوط کنید تا خمیر یکدستی ایجاد شود. با قاشق از مواد بردارید و یا داخل قیف بریزید و روی سینی فر (کف آن را کاغذ روغنی بگذارید) یا چرب کنید و با فاصله قرار دهید. میتونید کمی پودر قند روی شیرینی ها الک کنید. در فر از قبل گرم شده طبقه بالا با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید تا لبه‌های شیرینی طلایی شود. اگر فر ندارید، داخل تابه و روی گاز هم میتونید با حرا