دِل دکونه ، بادمجان شکم پر (غذای محلی گیلان ) مواد لازم : پنج عدد بادمجان سه عدد گوجه متوسط ۲۰۰ گرمگردو یک عدد پیاز چهار حبه سیر ۲۰۰ گرم سبزی شامل چوچاق ، کوتکوتو ، نعناع ( جایگزین سبزی هایی که نداشتید گشنیز و جعفری ) یک قاشق رب انار ترش نصف استکان آب انار ادویه : نمک ، فلفل سیاه ، کمی گلپر . گوشت داخل گوجه رو که خالی کردید له کنید و به موادتون اضافه کنید . این غذا برای ۷ نفر کافیست. Necessary materials: Five eggplants Three medium tomatoes 200 grams of walnuts One onion Four cloves of garlic 200 grams of vegetables including chochag, kotkoto, mint (substitute cilantro and parsley for the vegetables you didn’t have) A spoonful of sour pomegranate paste Half a glass of pomegranate juice Spices: salt, black pepper, a little angelica. This food is enough for 7 people. بادمجان-شکم-پر دل-دکونه غذای-سالم غذای-ایرانی