*مواد اولیه شیرینی نخودچی* روغن صاف قنادی شماره ۵۰ ۴۰۰ گرم آرد نخودچی ۵۰۰ گرم آردسفید ۲۴۰ گرم پودر شکر یا پودر قند ۳۵۰ گرم وانیل یک قاشق چای خوری در صورت دلخواه پودر هل دو قاشق چای خوری سرخالی زعفران یک قاشق غذاخوری *طرز تهیه شیرینی نخودچی* این یک دستور عالیه برای تهیه شیرینی نخودچی، پس امتحانش کنید و از خوردنش لذت ببرید. ابتدا ۴۰۰ گرم روغن را در ظرف می ریزیم می توانید از روغن صاف قنادی استفاده کنید ولی من از ترکیب مساوی روغن قنادی و روغن جامدی که صاف کرده‌ام استفاده کردم. ۳۵۰ گرم پودر قند و دو قاشق چای خوری سرخالی پودر هل و یک قاشق چای خوری وانیل و یک قاشق غذاخوری زعفران را میریزیم بعد با قاشق کمی مخلوط میکنیم حالا با همزن هم میزنیم تا کاملا سبک و پوک شود و رنگش کرم و روشن شود. آرد نخودچی و آرد سفید را که از قبل چند بار الک کرده ایم کم کم به مواد اضافه میکنیم آرد را یکجا نریزید تا خمیر سفت نشود مواد را مخلوط کنید حالا باید خمیر را خوب ورز دهید یا با دست این کار را انجام دهید یا با همزن ،ولی ممکن است به موتور همزن فشار بی