یادگیری و رقابت در پخت وافل در تاریخ ۱۱ اردیبهشت در پایلوت صنایع غذایی دانشکده علوم کشاورزی برگزار شد. این قسمت از رویداد با هدف کسب مهارت پخت وافل و به کارگرفتن خلاقیت دانشجويان برگزار گردید. - طی این برنامه دانشجویان علاقه مند در مسابقه ، همزمان به رقابت با گروه های دیگر پرداختند و مراحل درست کردن و پخت وافل را به ترتیب انجام داده و در نهایت با خلاقیت خود آن را تزئین کردند. - در آخر با داوری دبیر انجمن های علمی دانشگاه گیلان و دانشکده علوم کشاورزی سرکار خانم حق پرست و سرکار خانم مصلح مدرس این دوره، د