طرز تهیه خورشت به/ خورش به /خورشت / خورش به پاییز فصل مورد علاقه طرفداران میوه به است. در این فصل زرد و نارنجی، یکی از محبوبترین انتخابها برای وعده نهار و شام تهیه غذا با میوه به است. خورشت به یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ما ایرانیان است که طعمی ترش و شیرین دارد. ترکیب طعم ملایم میوه به با گوشت خورشتی یا مرغ و زعفران، طعمی دلچسب و مناسب فصل پاییز به این خورشت میبخشد. مواد لازم : گوشت قرمز یا مرغ ۳۰۰ گرم پیاز : 1 عدد بزرگ میوه به : 1 عدد بزرگ آلو خورشتی به دلخواه : 7 عدد رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده : به میزان لازم زردچوبه ، دارچین و فلفل سیاه : از هر کدام 1 قاشق چایخوری نمک و روغن به میزان لازم خورشت-به خورش-به-آلو خورشت-به خورش-به به-آلو خورشت-به-آلو طرزتهیه-خورش-به-آلو آشپزی آموزش انواع-خورش خورشت آشپزی-با-ارسام خورش-به به-آلو-با-گوشت به-آلو-بامرغ خورش خورشت الوبخارا به خورشت-به-آلو به-آلو-مجلسی خورشت-آلو به-آلو آشپزی-ایرانی انواع-خورشت غذای-ایرانی انواع-خورش خورشت-مجلسی بانوان-اموزش-آشپزی بانوان-آشپزی خورش-مجلسی آموزش-خورشت-به-آلو آموزش-آشپزی-ایرانی خورشت-به-آلو