مواد لازم: این دستور برای 4-6 نفر با نان کافی است. 2 قوطی لوبیا سفید 1 پیاز کامل، خرد شده 4 حبه سیر، خرد شده فلفل تند (اختیاری) 2 عدد گوجه فرنگی خرد شده 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی روغن سبزیجات آب گرم گشنیز برای تزئین نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن دستورالعمل گام به گام برای تهیه دستور: دو قوطی لوبیا سفید را باز کرده و آب آن را صاف کرده و بشویید. در تابه ای کمی روغن نباتی بریزید و روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. پیاز خرد شده را به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا پیاز کاراملی شود . سپس سیر خرد شده را اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه به هم زدن ادامه دهید. 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا خوب جا بیفتد. گوجه فرنگی های خرد شده را به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا گوجه ها بپزند. آب داغ را به تابه اضافه کنید و سپس لوبیا سفید شسته شده را اضافه کنید. اگر غذای خشک تری را ترجیح می دهید، آب زیادی اضافه نکنید. نمک را به مزه اضافه کنید و بگذارید 10 دقیقه بپزد. اگر تند دوست دارید، فلفل تند را در این مرحله اضافه کنید. پس از پخته شدن غذا، آن را با گشنیز تزئین کن