آش-عباسعلی-کرمانشاهی ایده-افطار ایده-رمضان مواد لازم: نخود نصف لیوان لوبیا چیتی یا لوبیا قرمز نصف لیوان لوبیا سفید نصف لیوان بلغور گندم ۱ لیوان عدس نصف لیوان برنج نصف لیوان گوشت گوسفند با استخوان ۱ کیلو (یا بدون استخوان  نیم کیلو ) من از دنده و راسته گوسفند استفاده کردم پیاز ۵ عدد نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم روغن به میزان لازم کشک،پیاز داغ،سیر داغ،نعنا داغ برای تزئین طرز تهیه: تمام حبوبات را از شب قبل بخیسانید. داخل قابلمه ای که میخواید آش بپزید،روغن بریزید. یک عدد پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت بدید تا سبک بشه.زردچوبه بریزید و تفت بدید. گوشت را اضافه کنید و بهم بزنید تا تغییر رنگ بده.نخود،لوبیا قرمز و لوبیا سفید خیسانده را اضافه کنید.بعدش خیلی آب بریزید تا جایی که فقط از بالای قابلمه ،۲ بند  انگشت خالی باشه.چون نمیخوایم دوباره آب ،اضافه کنیم.چون میخوایم تمام حبوبات ،با آب گوشت بپزند. در قابلمه را بزارید و با حرارت کم به مدت ۲ ساعت بپزید.بعد از ۲ ساعت ،عدس،بلغور گندم و برنج خیسانده را اضافه کنید. در قابلمه را بزارید و با حرارت کم به مدت ۱ ساعت بپزید. بعد از یک ساعت

رمضان ماه رمضان آش طرز تهیه اش آش کرمانشاهی

8 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 03:24