تخم-مرغ-ابری صبحانه مواد لازم: تخم مرغ ۲ عدد نمک فلفل روغن برای چرب کردن کاغذروغنی طرز تهیه: ابتدا باید سفیده و زرده ها را از هم جدا کنید. ذره ای از زرده تخم مرغ ،داخل سفیده نریزه وگرنه سفیده ها فرم نمیگیره.به سفیده ها ،نمک و فلفل بزنید. سفیده های تخم مرغ را تا زمانی که کاملا پف کند، با دور تند همزن بزنید. این کار را باید تا زمانی ادامه دهید که وقتی کاسه حاوی سفیده را بر می گردانید، سفیده ی پف کرده بیرون نریزد. درون سینی فر، یک ورق کاغذروغنی قرار دهید. کاغذ روغنی رو کمی چرب کنید .مرنگ را روی آن بریزید و یک حفره کوچک در میان آن ایجاد کنید. زرده تخم مرغ را در حفره ای که در مرکز ابر ایجاد کردید،بگذارید .بهش کمی نمک بزنید.در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بپزید.اگر زرده ی عسلی دوست دارید به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. اگر زرده ی خامه ای دوست دارید به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،