اگر دنبال یه خمیر پیتزا ایتالیایی هستید بهتون پیشنهاد میکنم این ویدیو رو حتما ببینید و این خمیر پیتزا خونگی رو حتما امتحان کنید . این طرز تهیه خمیر پیتزا بسیار ساده ست و با مواد اولیه در دسترس درست میشه . لبه های پیتزا کاملا ترد میشه و در نهایت یه پیتزا رستورانی خیلی عالی خواهید داشت. تو این ویدیو علاوه بر خمیر پیتزا یه سس پیتزا هم آموزش میبینید که میشه گفت بهترین سس گوجه برای پیتزاست و میتونید تو انواع پیتزا ایتالیایی خونگی و پیتزا آمریکایی خونگی از اون استفاده کنید . در نهایت این خمیر پیتزا ناپولیتن رو با سس پیتزا ایتالیایی و بیبی اسفناج مزه دار شده و پپرونی میپزم و یه پیتزا پپرونی ایتالیایی رستورانی آماده میکنم . مواد لازم خمیر پیتزا ناپولیتن : آرد ۴۵ گرم آب سرد ۵۰ گرم مخمر ۱ قاشق چایخوری یا ۲/۵ گرم شکر ۳/۴ قاشق چایخوری یا ۳ گرم آرد ۱۵۰ گرم آب سرد ۸۰ گرم نمک ۱ قاشق چایخوری روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری مواد لازم سس گوجه پیتزا ایتالیایی : گوجه فرنگی ۲ عدد سیر ۲ حبه فلفل سیاه روغن زیتون آویشن نمک پولبیبر سس گوجه ریحون ایتالیایی بیبی اسفناج پپرونی پنیر موزارلا ریحون ایت