بال-بوفالو-وینگز مواد لازم: بال مرغ نیم کیلو نمک،فلفل،زردچوبه،پودر سیر،روغن به میزان لازم آرد گندم ۱ استکان آب ۱ استکان مواد سس: سس گوجه تند ۱/۳ لیوان کره ۱ قاشق غذاخوری عسل ۱ قاشق غذاخوری کنجد ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه: بال های مرغ را از وسط برش میدیم تا موقع سرخ شدن ،مغز پخت بشن. بال ها را به نمک و ادویه ها آغشته میکنیم. بهش آرد و آب اضافه میکنیم تا حالت خمیری پیدا کنه.در واقع میزان آب و آرد رو هم میتونید چشمی بریزید،اونقدری بزنید که خمیر خیلی سفتی نشه. داخل تابه روغن بریزید و اجازه بدید تا داغ بشه. بال های مزه دار شده رو داخل روغن به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی و برشته بشن. برای سس: داخل تابه ای، کره بریزید و روی حرارت بزارید تا کره آب بشه.بهش سس تند اضافه کنید و کمی بهم بزنید.سپس از روی حرارت بردارید و وقتی سس ولرم شد،بهش عسل و کنجد بزنید و مخلوط کنید. وقتی بال ها سرخ و کریسپی شدند،به سس آغشته کنید و میل کنید. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک برای تماش