بال-بوفالو-وینگز مواد لازم: بال مرغ نیم کیلو نمک،فلفل،زردچوبه،پودر سیر،روغن به میزان لازم آرد گندم ۱ استکان آب ۱ استکان مواد سس: سس گوجه تند ۱/۳ لیوان کره ۱ قاشق غذاخوری عسل ۱ قاشق غذاخوری کنجد ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه: بال های مرغ را از وسط برش میدیم تا موقع سرخ شدن ،مغز پخت بشن. بال ها را به نمک و ادویه ها آغشته میکنیم. بهش آرد و آب اضافه میکنیم تا حالت خمیری پیدا کنه.در واقع میزان آب و آرد رو هم میتونید چشمی بریزید،اونقدری بزنید که خمیر خیلی سفتی نشه. داخل تابه روغن بریزید و اجازه بدید تا داغ بشه. بال های مزه دار شده رو داخل روغن به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی و برشته بشن. برای سس: داخل تابه ای، کره بریزید و روی حرارت بزارید تا کره آب بشه.بهش سس تند اضافه کنید و کمی بهم بزنید.سپس از روی حرارت بردارید و وقتی سس ولرم شد،بهش عسل و کنجد بزنید و مخلوط کنید. وقتی بال ها سرخ و کریسپی شدند،به سس آغشته کنید و میل کنید. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک برای تماش

طرز تهیه بال مرغ خوراک مرغ آشپزی وینگز سس مخصوص

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 02:22