طرز تهیه ژله/طرز تهیه ژله توت فرنگی/ژله توتفرنگی با تکه های میوه/ژله توت فرنگی/ژله ژله نوعی دسر است و فرآورده کلاژن است که به عنوان ژلاتین نیز شناخته می شود . ژله اولین بار در قرن 18 میلادی و کتاب هنر آشپزی هانا گلاس مطرح شد. در مهمانی ها، رستوران ها، کافی شاپ و حتی مراسم عروسی وجود یک یا چند نوع ژله، متداول است. چنان که در سبد خرید اغلب افراد، در منوی رستوران ها و کافی شاپ معمولا یک یا چند نوع ژله وجود دارد. ژله تزریقی، ژله بستنی، ژله قالبی انواع معروفی از ژله می باشند. در ژله بستنی، بجای آب سرد از بستنی وانیلی استفاده می شود. این نوع ژله بخاطر وجود بستنی، بیرون از یخچال سریع حالت خود را از دست می دهد. در حال حاضر ژله بیشتر به صورت پودر ژله یافت میشود که باید آن را با آب سرد و گرم مخلوط و در یخچال منعقد کرد. به دلیل این که در این ماده از ژلاتین استفاده میشود. سلام دوستان ،من محمد هستم با کلیپ جدید و دستور پخت عالی مجدد برگشتم. امیدوارم با ما همراه باشید و تمام نکات مهم و ضروری که در آموزش این ژله توت فرنگی که گفتم و به تصویر کشیدم رو بخوبی یاد بگیرید! دستور-آشپزی-محمدفتح ضمنا