مواد اولیه: میگو پاک کرده :300 گرم سبزی پلوی خرد شده :1 پیمانه برنج :3 پیمانه سیر رنده شده :2-3 حبه پیاز نگینی خرد شده :1 عدد کدو نگینی ریز خرد شده :2/1پیمانه گوجه فرنگی :2-3 عدد فلفل دلمه ای نگینی ریز خرد شده :2/1پیمانه شوید و جعفری خرد شده :2 قاشق غذا خوری زعفران دم کرده :2/1پیمانه سرکه سفید :2 قاشق غذا خوری نمک ، فلفل ، آبلیمو و روغن،کره،زردچوبه :به مقدار لازم طرز تهیه: برنج را بشویید و به مدت چند ساعت در آب و نمک خیس دهید. بعد از چند ساعت قابلمه ای را از آب پر کنید و مقداری نمک داخل آن بریزید تا به جوش بیاید. بعد آب داخل برنج را خالی کنید و برنج را در آب جوش بریزید تا بجوشد.سبزی پلو را هم در این مرحله به برنج اضافه کنید. وقتی مغز برنج نیم پخت شد، برنج را آبکش کنید و در قابلمه مورد نظر دم کنید. قابلمه ای دیگر را تا 3/2 پر از آب کنید تا بجوشد.. سپس میگو ها را داخل آب در حال جوش بریزید . وقتی رنگ میگوها صورتی شد ، آن را از داخل آب جوش بیرون بیاورید و آبکش کنید و منتظر بمانید تا سرد شود. در مرحله بعد ، تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.بعد پیاز ها را

آموزش آشپزی آشپزی کتاب آشپزی دایره المعارف آشپزی

11 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 01:03