مرغ-لونگی-با-سرخ-کن-بدون-روغن مرغ-شکم-پر-گیلانی-بدون-قطره-ای-روغن مواد لازم: مرغ کامل با پوست ۱ عدد زعفران به میزان دلخواه نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم پیاز ۱ عدد گردو ۸ عدد رب ازگیل ۱ ق غ رب آلوچه ۱ ق غ (بجای رب ازگیل و رب آلوچه میتونید،رب انار جایگزین کنید) روغن کمی برای تفت دادن زرشک ۲ ق غ طرز تهیه: به مرغ ،زعفران بزنید و به همه جای مرغ ،بمالید تا رنگ بگیره و بوی زهم مرغ را بگیرد. نمک ،فلفل و زردچوبه بزنید و به همه جای مرغ ،مالش بدید تا مزه دار بشه. به مدت ۳ ساعت داخل یخچال استراحت بدید. برای مواد میانی شکم مرغ،داخل تابه ،کمی روغن بریزید و روی حرارت بزارید. پیاز را رنده کنید و با روغن تفت بدید تا سبک بشه. گردو را آسیاب کنید و با پیاز تفت بدید تا بوی خامی گردو گرفته بشه. رب ازگیل و رب آلوچه بریزید و بهم بزنید.اگر نداشتید فقط ۲ ق غ رب انار بریزید.نمک و ادویه ها را بزنید.سپس زرشک بریزید و کمی تفت بدید و بعد گاز را خاموش کنید. از مواد میانی،داخل شکم مرغ بریزید.با نخ، شکم مرغ را بدوزید تا مواد میانی بیرون نریزد.پاهای مرغ را با نخ ببندید تا ظاهر زیباتری داشته باشد.بال های مرغ را