شیرینی نخودچی یکی از شیرینی های ساده و سنتی ایرانی هاست که در ایام نوروز سرو می‌شود. مواد لازم آرد نخودچی۲۰۰ گرم آرد سفید۵۰ گرم هل ۱/۲ ق چ پودر قند۱۲۵ گرم روغن جامد۱۲۰ گرم ابتدا آرد ها را با هم الک کنید سپس پودر قند و روغن جامد را با لینک مخلوط کنید بعد با دور تند همزن به مدت ۳ دقیقه هم بزنید در حین کار دور گیری کنید پودر هل و زعفران را اضافه کنید و ۲ دقیقه هم بزنید تا مواد ترکیب شود آرد الک شده را در دو مرحله اضافه کنید اول با لینک هم بزنید بعد با دست کمی ورز دهید داخل پلاستیک پهن کنید و یک روز به خمیر استراحت دهید سپس با وردنه خمیر را پهن کنید و با قالب شیرینی نخودچی آن را قالب بزنید داخل سینی فر قرار دهید و با پودر پسته تزیین کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید. گر میخواهید مقدار شیرینی دو برابر شود اندازه همه مواد را دو برابر کنید.