دستور غذا شماره 1 1 لیتر شیر. یک قابلمه شیر را روی آتش می گذاریم. 1 قاشق چایخوری نمک دریا. 1 عدد لیمو. آب آن را بگیرید. وقتی شیر شروع به جوشیدن کرد، آب لیمو را در آن بریزید. زیتون از هر نوعی من زیتون هسته گرفته ام. شیر دلمه شده است. سرم خوب جدا شد. آتش را خاموش کن قالب پنیر را آماده کنید. توده پنیر و سپس زیتون را بچینید. روی آن وزنه بیندازید. بگذارید 2 ساعت روی پوست بماند. سپس به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. زمان گذشت. پنیر عالی و خوشمزه شد. بنابراین وزن کل حدود 260-270 گرم است. دستور غذا شماره 2 امروز در حال درست کردن پنیر فیلادلفیا هستیم. 1 لیتر کفیر. 400 گرم خامه ترش 25 درصد چربی. هرچه خامه ترش چرب تر باشد، پنیر خامه ای بیشتری دریافت خواهید کرد. 1 قاشق چایخوری نمک. خوب مخلوط کنید. نمک کافی را بچشید. آبکش و پنیر را آماده کنید. من از یک دستمال اضافی استفاده خواهم کرد. خامه ترش را بریزید. نیم ساعت میریم. سرم به راحتی حذف می شود. حالا با فیلم چسبناک بپوشانید. از بالا یک بار 500 گرمی می گذاریم یک شب در یخچال می گذاریم. 12 ساعت وقت داشتیم و پنیر ما آماده است. فقط به بافت پنیر نگاه کن